Artikkel

Fron - Faaberg 2

Som kjent maktet ikke Norge å kvalifisere seg til europamesterskapet denne gangen. Det klarte Polen, og dermed må Fron klare seg uten Chwesiuk-brødrene i en periode. I tillegg til at de har reist til kontinentet (les: i bryllup), var kaptein Karenstuen syk og Amundsen i tigerstaden. Fron har en brei stall, så selv med fire sentrale spillere ute skapte det ikke mange bekymringer før kampen. På dommerkortet var det derimot kun oppført 12 navn på bortelaget. Hvorfor Faaberg ikke kommer med flere skal ikke vi spekulere i.

Fron kom godt i gang, og var frampå allerede etter 4 minutter. Emil slår en ball i bakrom på Torstein som blir meid ned av Faabergs keeper. Håkon får tillit fra ellevemeteren og setter straffa "sikkert" i mål, mellom beina sisteskansen. Kampen skulle vise seg å bli en enveiskjøring fra a til å. I løpet av de første 45 minuttene klarer ikke bortelaget å skape en målsjanse(!). Men like begredelig som det er effektiviteten til Fron. Med flere 100% sjanser klarer ikke Fron å score flere mål før pause.

Andre omgang ser nesten helt lik ut som første. Fron kjører kampen og skaper sjanser. Paul løper fra Faabergforavaret etter timen spilt, og dobler ledelsen. Ellers viser Fron hvordan det IKKE skal gjøres. Selv med total dominans og store muligheter, står det kun 2-0 med 15 minutter igjen på uret. Trenerduoen til Fron står på sida og er misfornøyd med uttellinga. Men de har en joker å sette inn. Justesse. Og det tar ikke lang tid før han har satt ballen i nettet. To minutter senere er han frampå igjen, 4-0. Han feirer med en frekk liten salto. På overtid får Fron corner, og Emil header Fron til 5-0 som blir sluttresultatet. Trenerne til Fron er fornøyd med at det ble 5 og ikke 2. Men mot bedre lag holder det ikke å være så lite effektive. Defensivt hadde Fron full kontroll, men det skal nevnes at Robert, som stod andre omgang, måtte slenge seg en gang.

Fron - Faaberg 2   5-0  (1-0)

5 min   Håkon (str.)
57 min  Paul  (Torstein)
82 min  Justesse
84 min  Justesse
90 min  Emil  (Paul)

Startellever: Lars, Ivar, Henrik, Tomas, Jo, Daniel, Torstein, Paul, Emil, Torger og Håkon.
Benk: Robert, Tom Erik, Simen, Kigen, Tore og Justesse