Artikkel

Game Over !

Da var det slutt for i år, etter tap på straffer i 1/8-delsfinalen i A-sluttspillet mot Åkra. På nok en dårlig bane så ble det en ny kamp der innsats og vilje ble mer synlig enn feiende flott fotball, men også en kamp der vi var best stort sett hele kampen og fremstod som langt farligere enn motstanderen.

Vi tok også ledelsen 10 minutter ut i første omgang, etter at Sofie S Sanden nok en gang løp igjennom og scoret alene med keeper. Med målet så tok vi over dikteringen av kampen, og hadde flere muligheter til å få 2-0 den neste halvtimen. Men vi fikk ikke det målet som sannsynligvis ville avgjort kampen, og 10 minutter før slutt var Åkra på en av sine få visitter i vår boks, og fikk en heldig utligning.

Med utligningen så gikk lufta ut av begge lag og de siste 10 minuttene, pluss 2x5 minutter ekstraomganger forløp uten de store sjansene – og kampen endte opp med 1-1 og straffekonk. Det er vi ikke gode på, og derfor så er vi ferdige med årets Norway Cup. Imidlertid så sitter vi igjen med følelsen av at vi kunne ikke gjort mer i denne kampen, og derfor er det en helt ærlig sak å rusle hjem nå.

Alle elleve som vi hadde tilgjengelig i kveld la ned en enorm innsats i kampen, og fortjener all mulig ros –der vår kaptein Regine S Eide virkelig stod frem som kaptein med stor K i denne kampen og totalt sett var banens beste. Skryt fortjener også bakre firer med som fikk litt «tyn» i starten av årets turnering, men som har spilt seg stort opp og leverte nok en kamp der motstander knapt nok fikk en farlig sjanse.

Spesielt morsomt med Julie Berge som har inntatt rollen som venstre back mot slutten av turneringen, og storspilt i rollen med stor spilleforståelse og trygge valg. Må også nevne Hanne S Torgersen som scoret iskaldt på straffe i dagens første kamp, for så å skyte først i straffekonken i kveld – og scoret like sikkert igjen!

Og la det være hevet over enhver tvil. Vi har vi levert en fantastisk turnering, der vi kom hit med totalt 13 spillere – og med bakgrunn i det gjennomført en turnering over alle forventninger. Umiddelbart fikk vi skader på sentrale spillere, men på tross av det gjennomført seks kamper på fem dager – seks kamper som tok oss helt til 1/8-delsfinalen i A-sluttspillet i Norway Cup. Dette har vi klart på erfaring, dyktighet og en voldsom disiplin i laget - der flere virkelig har stått frem som fyrtårn i løpet av disse dagene.

Gratulerer med strålende innsats jenter!