Artikkel

Jentene videre til 1/16-delsfinale med 1-0 seier

Jentene tok en meget fortjent seier i dagens 1/32-delsfinale mot Gjelleråsen på Rustad. Det var ingen stor forestilling, og begge lag virket preget av at dette var kamp fire på fire dager. Alle vet selvfølgelig også at det står det mer og mer på spill, og den mentale balansen i denne typer kamper er også en egen kunst.

Uansett så var det utrolig fortjent at jentene vant, der vi tre fjerdedeler av kampen knapt nok slapp motstanderen over på vår halvdel. Og om det var respekt vites ikke, men Gjelleråsen lå stort sett hele første omgang med 9-10 spillere innenfor egen seksten meter. Allikevel så skapte vi våre sjanser, og det var absolutt fortjent da et langskudd fra Regine endte opp i scoring halvveis ut i omgangen – etter en noe uheldig inngripen av motstanders keeper.

Og sjøl om vi nok gjorde vår svakeste kamp så langt i Norway Cup, så hadde vi flere store sjanser utover kampen – men altså uten å få uttelling. Og mot slutten ble vi for udisiplinerte i vår defensive struktur og slapp Gjelleråsen til et par cornere. Og helt mot slutten rotet vi det til og ga bort en farlig målsjanse til Gjelleråsen – men en mesterlig redning av Inger Elise M Øien sikret videre avansement.

Nå venter det 1/16-delsfinale torsdag kl 1330 på Ekebergsletta’s bane 31 for jentene, og motstander blir enten Sortland IL eller Innstrandens IL.