Artikkel

Kollaps

Det var en regntung kveld på Stampesletta. Fron hadde los på toppen i 4. div, men...

Fron spilte en jevn første omgang mot Lillehammers andre lag. Spillet bølget fram og tilbake, og 0-0 var et greit resultat. Men rett før pause fant Kigen Torger mellom back og stopper. Skåbu-ekspressen skar innover og scorte sikkert. 0-1.

Etter pause gikk Fron ut med høyt press, og det skulle vise seg å være lurt. Emil presser Lillehammers keeper, blokkerer klareringa og ballen går i mål. Etter dette har Fron god kontroll, men som overskrifta sier var ikke kontrollen så god likevel. Etter en kommunikasjonssvikt bak får femmern på LFK heade til 1-2. Deretter får hjemmelaget blod på tann og flytter fram mange folk.

I det 73. minutt vinner Fron ballen på midten. Iver på topp har store rom og Torstein trer en ball langs bakken. Iver løper fra forsvaret, runder keeper og Fron leder igjen med to.

De siste 20 minuttene skulle dessverre, for Frons del, vise seg å bli bek svarte. Fron henger ikke sammen. Når dommeren blåser står det 4-3. Det var en skuffa gjeng som måtte ta turen hjem fra Lillehammer.

Startoppstilling: Lars, Ivar, Tomas, Henrik, Jo, Kigen, Torstein, Paul, Tore, Torger og Emil.
Innbyttere: Magne, Daniel, Iver og Håkon.

Kampfakta:
44 min 0-1 Torger (Kigen)
47 min 0-2 Emil
57 min 1-2 LFK
73 min 1-3 Iver (Torstein)
77 min 2-3 LFK
80 min 3-3 LFK
89 min 4-3 LFK