Artikkel

Målorgie i Kåja

Endelig var dagen kommet! Denne lørdagen skulle serien sparkes i gang, og Stange hadde tatt turen til Kåja. Stange rykket ned fra 4. divisjon i fjor, men fikk beholde plassen da Vågå trakk sitt 4. divisjonslag. Vi hadde troa på seier!

Kampen startet dessverre med skade. Håkon byttes ut i første spilleminutt, med strekk på baksiden av låret.  Justesse kommer innpå. Vi kjører kampen, og etter 9 spilte minutter sitter årets første. Justesse finner Adam som setter den under keeper. Vi fortsetter å presse på, men etter 25 spilte min kortslutter alt. På 2 minutter er kampen snudd – 2-1 til Stange. Heldigvis kommer utlikningsmålet bare minuttet etter og vi er likt. Like før pause scorer vi på corner, og kan ta halvtid med 3-2 ledelse.

Som overskriften sier ble det mange mål. Fem mål i første omgang, og det skulle bli fem mål i andre også. Vi putter fire, mens bortelaget scorer ett. Selv om det etterhvert ikke var tvil om at poengene skulle bli igjen i Gudbrandsdalen, var det en del rusk i maskineriet. Vi fikk ikke spillet til å sitte, og mistet ofte ball. Vi møtte et lag vi burde valse over, men slipper inn tre mål.  Likevel er det godt å være i gang, men tre poeng i seriepremieren, med seks forskjellige målscorere.

Takk til alle tilskuerne som møtte opp! Ca 70 mennesker holdt ut i den sure vinden. Forhåpentligvis varmet alle målene, slik at de ønsker å komme tilbake neste lørdag, da Dombås kommer på besøk. Takk også til Stange og dommeretrio for en fair spilt kamp!

Dagens startellever: Lars, Ivar, Roger, Tore, Jo, Kigen, Torstein, Adam, Torger, Emil og Håkon.
Innhopp: Robert, Ali, Artur, Iver Andreas, Simen og Justesse.

Kampfakta:
Fron Fotball  - Stange    7-3   (3-2)

1-0  9 min    Adam  (Justesse)
1-1  25 min  Stange
1-2  26 min  Stange  (sm)
2-2  27 min  Torger  (Kigen)
3-2  39 min  Emil
4-2  52 min  Ivar  (Emil)
5-2  59 min Torstein  (Torger)
6-2  68 min  Emil  (Ivar)
7-2  79 min  Artur  (Torstein)
7-3  86 min  Stange

Top of the league!