Artikkel

Tre mål og poeng mot Vang

Fron spilte fredag på Vang kunstgress i sommervarmen. Hjemmelaget har fått en trøblete start på sesongen, og sto med 3 poeng og 5 scorede mål på 6 kamper.

Allerede fra start så ut som om Vang hadde respekt for Gudbrandsdølene. De la seg lavt i banen, og lot gjestene trille ball. Fron slet med å spille seg gjennom forsvarstieren, og det ble en del lemping bakfra. De største sjansene fikk de hvite på dødballer, men ballen ville ikke i mål. Vang var flinke til å dra ned tempoet i kampen, og brukte lang tid på igangsetting. Lagene gikk til pause med 0-0.

I pausen ble det snakket om at vi måtte opp med balltempo, og at Fron måtte være tålmodige. Da ville det til slutt bli mål.

Og det ble et mye høyere balltempo i andre omgang. Den forløsende scoringen kom etter en times spill, på corner, da Kigen stanget ballen i mål. Vang måtte nå høyere opp i banen og det ble mer rom å spille ball i. Fron får mange gode sjanser, mens Vang ikke har et ordentlig skudd på mål i andre omgang. Paul og Håkon noterer seg også på scoringslisten. Kampes siste spark på ballen er en svak avslutning utenfor på blank kasse, og oppsummerer mye av kampen.

Det ender 0-3, og selv om det skulle blitt mye mer, blir det ikke delt ut mer enn 3 poeng. Disse tar Fron med seg hjem til dalen.

Et annet 4. div oppgjør ble også spilt fredag kveld i samme by. Der endte det med 3-2 seier til Storhamar over Follebu. Det vil si at det er tre lag som ligger likt på toppen med 18 poeng, Follebu, Storhamar og Ridabu. Fron følger nå 3 poeng bak på 4. plass. Det ligger an til å bli en tett og spennende avdeling i år!