Kamp

Fron Fotball - Fåberg

Tid: 

29/08/2017 - 19:00
Ferdig

Klasse: 

4.div D

Type: 

Senior

Bane/Sted: 

Kåja Idrettspark

Lagleder: 

Jan Petter Eide

Resultat: 

8-0

Målscorere: 

Sofie Stenseng Sanden (4), Hanne Søberg Torgersen (2), Anna Lena Vaterland (1), Oda Brende (1)

 

KOMFORTABEL SEIER MOT FÅBERG

Det begynner å nærmer seg sesongslutt og alle kamper nå framover er det meget viktig å plukke poeng. Før kveldens oppgjør mot Fåberg har vi fortsatt 4 poengers ledelse, men ved evt. første tap så vil Vind puste oss i nakken umiddelbart. Med dette i tankene og at vi kom fra en god kamp mot Lom for 2 dager siden og med 13-2 i målforskjell etter vårens to kamper mot Fåberg så viste vi at vi måtte jobbe ekstra mentalt for ikke å la underbevisstheten la oss 'slappe av'. Vi bestemte oss for å gå hardt ut og få fart på pasningsspillet som skulle gå mest mulig på 1 og 2 touch.

Og for å si det med en gang, dagens kamp var MEGET bra. Alle spilte med intensitet og disiplin i alle spillets faser og ledd. Vi satte umiddelbart press på Fåberg og hadde vår første store målsjanse før minuttet var gått. Men det tok 9 minutter før vi oppskriftsmessig tok ledelsen med et fenomenalt langskudd fra Hanne (igjen:-)  Etter dette så gikk vi inn i ei periode der vi hele tiden hadde spillet, men fikk ikke den forløsende scoringene. Vi hadde ei periode med meget bra spill, mange trekk med oppspill fra bakre firer og også vending av spillet fra side til side. Men det gikk 27 minutt før vi skulle få uttelling. Dette kom etter utspill fra Fåberg sin gode keeper. Vi vant utspillet på midtbanen ved Regine sentralt, pasning ut til Malene på indre høyre før en løpeball mellom back og stopper på Fåberg sin høyre side som Anna Lena gikk på. Anna Lena kom forbi og satte ett solid skudd fra skrå vinkel på 16 meteren. Keeper måtte gi retur og Sofie gjorde jobben sin som midtspiss, var på plass og satte returen kontant i mål. Så gikk det kun 10 minutter til så var Sofie på plass igjen, denne gangen etter pasningsoppspill fra Anna Lena sin ytre høyre posisjon. Sofie løper igjennom og setter ballen kontant oppe til høyre for keeper. Så bytter Anna Lena og Sofie posisjoner slik at Sofie tar ytre høyre og Anna Lena midtspiss. Da kommer det et mål som er som tatt ut av læreboka. Brudd på vår venstre side. Spill via alle 3 midtbanespillere før Regine setter pasning mellom stopper og back i retning cornerflagg. Sofie med sin fart kommer forbi og går helt ned til dødlinja og skrår innover, levere pasning på skrå ut i 5 meterfeltet der Anna Lena er på plass og setter inn dagens 4 scoring.

Etter pause gikk det kun 1 minutt før 5. scoring kom. Vi hadde hatt corner mot oss. Vi klarer ut til vår venstre side hvor Hanne plukker ballen. Legger umiddelbart (og oppskriftsmessig) lang løpeball til Sofie som løper igjennom (igjen) og scorer på nytt.

Angrepet som ga 6. målet kunne ikke gå feil. Starter med oppspill til vår høyre kant Marianne som setter fart. Angrepet går så raskt at Fåberg ikke rekker å etablere forsvar. Marianne kommer opp på vår høyre side og legger pasning på tvers av banen inn foran 16 meteren. Der kommer Hanne fra sin midtbaneposisjon helt alene og får legge an med venstre foten, PANG, rett i mål. Med Hanne sin skuddfot så blir dette en drømmeposisjon:-)

To minutter etterpå ruller vi opp nytt angrep på høyre siden, denne gangen med Julie. Ho legger hardt inn foran mål og der er Sofie igjen på plass og styrer elegant inn sitt 4 mål!

I det 88. minutt er det samspill mellom Karina og Oda som gir vårt siste og 8. mål for dagen. Oda kommer igjennom og setter ballen utagbart til side for keeper.

Som sagt så var det i dag veldig mye godt spill å glede seg over, alle gjorde jobben sin og det ser vi gir resultater.

Når så Hanne og Regine er i den formen de viser i dag, de legger en voldsom innsats for dagen, vinner det meste på midtbanen og offensivt setter opp svært mange konstruktive kombinasjoner med 1 touch så er de to meget vanskelig å stoppe:-)

Også må vi gratulere Sofie med 'comeback':-) Har vært litt fraværende i sommerferien, men kommer altså tilbake i dag og scorer hele 4 av vår mål, meget bra!

GRATULERER MED 8-0 SEIEREN!

 

Startoppstilling:

 

Inger Elise Mølmen Øien

Oline Aspeslåen - Elise Teige - Julie Berge - Åsa Refsdal

Malene Lien Killi - Regine Stokkevåg Eide (kap) - Hanne Søberg Torgersen

Anna Lena Vaterland - Sofie Stenseng Sanden - Kristine Berg

 

Innbyttere:

Kristine Kjørum

Karina Rundtom

Marianne Kjørum

Nikita Baschong

Oda Brende

(alle benyttet)