Kamp

Fron Fotball - Faaberg

Tid: 

07/05/2017 - 13:00
Ferdig

Klasse: 

4.div D

Type: 

Senior

Bane/Sted: 

Kåja Idrettsplass

Lagleder: 

Jonny Tungen

Resultat: 

10-0

Målscorere: 

Sofie S Sanden 5, Marte Tungen 4 og Hanne S Torgersen.

Overbevisende seier mot Faaberg

Årets andre kamp for jentene våre i 4.divisjon ble spilt i strålende vær, og spillet jentene våre vartet opp med matchet i store perioder været. Motstander i Kåja denne maisøndagen var Faaberg, og sjøl om vi brukte noe tid før vi fikk hull på byllen, så var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne og 10-0 var ikke ett mål for mye.

Til forskjell fra forrige kamp mot Otta hvor vi innledningsvis slurvet med medtak og pasningstouch, viste vi fra start av i kampen mot Faaberg en helt annen kvalitet i ballbehandlingen. Det gjorde at vi umiddelbart tok kommandoen i kampen, fikk etablert vårt eget basisspill og presset motstanderen langt inn i egen boks. Som sagt så tok det litt tid før vi fikk ballen inn mellom stengene, men vi hadde full kontroll defensivt og skapte sjanser på løpende bånd. Og når vi først fikk 1-0 så såg det ut som en liten vårløsning og jentene ga seg ikke før det stod 4-0 til pause - etter to scoringer av Marte Tungen, ett av Sofie S Sanden og ett av Hanne S Torgersen.

Andre omgang fortsatt i samme stil, der vi etter hvert fikk store rom å boltre oss i – og spilte mye god fotball. Jentene viste en fantastisk moral og disiplin ved å fortsette å gjøre det enkelt med ball og stor løpsvilje. Vi holdt rett og slett grepet om kampen hele denne omgangen også, og ga aldri Faaberg jentene noen grunn til å tro på at de skulle få noe ut av kampen. Andre omgang ender med seks nye mål, etter fire nye scoringer av Sofie og to nye scoringer av Marte.

Altså setter vi tilslutt 10 baller bak gjestenes keeper, noe som er fantastisk bra – og med litt bedre uttelling kunne vi fort nærmet oss 15 mål i denne kampen. Vårt eminente spisspar med Marte og Sofie leverer jo så det holder med hele ni mål fordelt i mellom seg, men dette var også en stor lagseier – der samtlige leverte en meget solid innsats. Vi har en midtbanetrio som løper motstanderen i senk og leverer mange flotte kombinasjoner, samt en bakre firer som er rett og slett bunnsolid i dag - både defensivt og med ball i beina. Takk igjen til Anna Lena Vaterland som igjen vikarierte som keeper – og som i pausa lurte på om det var mulig å få besøk av kaffetralla i i andre omgang..

Gratulerer med en meget solid gjennomført kamp jenter - og ikke minst tre nye poeng!

 

Startoppstilling:

Anna Lena Vaterland

Julie Berge - Elise Teige – Kristine Berge – Oline Aspeslåen

Ingrid Tungen - Regine S Eide (Kap) - Hanne S Torgersen

Sandra S Sanden – Marte Tungen - Sofie S Sanden

 

Innbyttere (alle benyttet):

Kristine Kjørum
Silje Brende
Marie Slåen