Kamp

Fron Fotball - Lom

Tid: 

01/10/2017 - 13:00
Ferdig

Klasse: 

4.div D

Type: 

Senior

Bane/Sted: 

Kåja Idrettspark

Lagleder: 

Jan Petter Eide

Spillertropp: 

 

Resultat: 

4-1

Målscorere: 

Anna Slåen, Sofie Stenseng Sanden, Regine Stokkevåg Eide, Julie Berge

 

SEIER PÅ EN DÅRLIG DAG, 4-1 MOT LOM

Søndag 01. oktober var det klart for vår siste terminfestede seriekamp i 2017. Motstander var Lom som vi har slått to ganger tidligere i år med en målforskjell på 13-1, vi har nådd vårt hovedmål for sesong med å vinne vår avdeling i 4. divisjon. Når vi så i tillegg kommer fra en sterk seier i lokaloppgjøret mot vår 'erkerival' Otta i siste kamp så er det nok litt hardt å motivere seg enda en gang. Dette bar også kampen preg av.

Vi starter kampen og legger med en gang press på vår motstander Lom, men både kvaliteten på det vi gjør og intensiteten vår står definitivt ikke i stil med det vi vet at vi kan prestere. Det går 25 minutter før vi får hull på nullen der vi har oppspill sentralt hos oss. Regine legger tversoverpasning til Anna på vår høyre side og fra 25 meter setter Anna skudd utagbart for Lom sin keeper rett i mål. Resten av omgangen fortsetter vi presset uten å få uttelling. Mye av årsaken til dette er nok som tidligere sagt at kvaliteten/presisjonen i pasningsspillet er for dårlig, men også at vi er for få som setter press mot Lom sin 16 meter. 'Viljen' til å fullføre scoringsmuligheten var ikke til stede. Rett nok så har Lom sine kontringsmuligheter, men vi følte oss sikre på at dette skulle vi dra i land da vi gikk til pause med 1-0.

Etter pause begynner laget litt på samme måte som i første, vi presser, men uten å ha den siste gnisten og kvaliteten på avslutningene. Det går til det 60. spilleminutt før vi får inn 2-0 ved ei gjennomløpning av Sofie på vår høyre side etter perfekt framspill av Anna fra vår indre høyreposisjon. Så i 72. minutt får Lom uttelling på ei av sine kontringer etter en del 'klabb og babb' av oss. Men dette var heller ikke nok til å 'vekke' oss, for like etterpå har Lom ei ny mulighet der de får løsnet skudd fra vårt straffefelt, dette skal ikke være lov. Bare ei feberredning av Inger Elise hindrer scoring mot oss. Men nå virket det som hele laget var fornøyd av 'tullet'. Hele laget begynte å løpe og kvaliteten på det vi gjorde ble da også adskillig bedre. Dette resultere i ei ny scoring til oss. Innkast fra vår høyre side på høyde med Lom sin 16 meteren, til Regine som tar med seg ballen inn i straffefeltområdet og setter ballen opp i venstre kryss utagbart for Lom sin keeper med 'venstreslegga'. Nytt avspark og kun 2 minutter etterpå har vi et nytt meget bra angrep. Gjenvinning av ball sentralt ved Regine, ut til Hanne på venstre indreløper, Hanne leverer en perfekt løpeball til Anna Lena på vår ytre venstre kant. Ned til dødlinja og innlegg til Julie som kommer perfekt etter på 16 meteren og setter ballen knallhardt i mål. Dermed var vi sikret 4-1. Flere mål ble det ikke, men de siste 10 minuttene spilte vi fotball slik det skal spilles.

Kampen fram til 80. minutt lar vi gå i glemmeboka og trøster oss med at til tross for at vi hadde en litt dårlig dag så vinner vi kampen.

Gode fotballag vinner kamper også på en dårlig dag:-)

GRATULERER MED SEIEREN!

 

Startoppstilling:

 

Inger Elise Mølmen Øien

Oline Aspeslåen - Elise Teige - Kristine Kjørum - Julie Berge

Anna Slåen - Regine Stokkevåg Eide (kap) - Hanne Søberg Torgersen

Anna Lena Vaterland - Sofie Stenseng Sanden - Kristine Berg

Innbyttere:

Karina Rundtom

Åsa Xi Refsdal

(alle benyttet)