Kamp

Lom/Vågå - Fron Fotball

Tid: 

27/08/2017 - 15:00
Ferdig

Klasse: 

4.div D

Type: 

Senior

Bane/Sted: 

Grov kunstgress

Lagleder: 

Jan Petter Eide

Resultat: 

1-5

Målscorere: 

Hann Søberg Torgeresen (3), Oda Brende (1), Anna Lena Vaterland (1)

 

SOL OG SPILL VARMER!

Da var det klart for en nøkkelkamp mot Lom/Vågå. Med tap ville Vind rykke opp i ryggen på oss der vi ville hatt bare ett poengs margin, men med seier vil vi fortsatt ha en betryggende 4 poengers ledelse. Med tanke på kampen mot Lom i vår der det var Lom som var hardarbeide og holdt 0'en i først omgang og vi var under pari spill og innsatsmessig så hadde vi bestemt oss for å gå hardt ut, holde spillglede oppe og en positiv holdning. Vi viste at før eller sener så ville vi da få uttelling. I andre omgang i vår scoret vi hele 8 ganger før kampen ble avblåst…

I dag skjedde det som sjelden skjer for oss, vi fikk uttelling umiddelbart og scoring før minuttet var gått, og da var det til og med Lom som hadde avspark:-) Etter avspark vinner vår midtbanetrio (Hanne, Regine og Mari) ballen og Mari med sin fart og terrierinnsats rykket fram på sin høyre indreløperposisjon, setter ballen inn i 16'metersonene og med flere dueller havner den i mål etter at Hanne var sist på ballen av vår. At vi rekker å vinne ballen så raskt etter avspark, går rett i angrep og likevel har flere av våre inne i 16'metersonen viser at i dag var viljen til å vinne og å score mål absolutt tilstede. Så er det nytt avspark for Lom, litt frem og tilbake og vi får frispark på 20-25 meters hold, litt fra vår høyre side, drømmehold for Hanne. Og Hanne gjør jobben sin, setter dødballen hardt og kontant helt opp ved tverrliggeren, utagbart for keeper. Så går det 10 minutter til og etter flere trekk der oppspillet startet fra vår høyre back ved Oline, opp på kant og inn defensivt sentralt ved Regine og ut til Hanne som får ballen på ca 20'meters hold på vår venstre side. Setter et nytt knall skudd opp ved tverrliggeren til Lom, 0-3, og Hanne har puttet 3 før kvarteret var gått:-)

Etter dette ble det ei rolig periode, Lom legger seg bakpå og med 2 forsvarsrekker godt inne på deres halvdel er det vanskelig å spille seg igjennom. I denne perioden skal alle, fra vår bakre firer, midtbaneledd og Sofie på topp ha ros for at dere ikke ble stresset, men beholdt roen og spilte ball. Vi ledet 3-0 og da er det helt greit å konsentrer seg om å trille ball. Med såpass sikkerhet som vi hadde i spillet vårt i dag så visste vi at vi før eller senere ville få uttelling igjen.

Det nærmer seg pause og Lom har hatt ei kontring og fått corner. Det er en bra corner som havner inne i feltet i vår 5'meter sone og blir i først omgang klarert av Regine, men som det kan skje så havner ballen direkte til Lom spilleren som ligger i returrommet, ho gjør ingen feil og setter et knallhardt skudd i vårt mål fra 16'meteren. Da gikk vi til pause med en grei 3-1 ledelse.

I dag med steikende sol fra blå himmel og ekstra drikkepauser så valgte vi å bytte spillere ut og inn litt oftere enn vanlig. I andre omgang kom Oda Brende inn på topp. Det er høstsesongens første seniorkamp for J15 spilleren og ho brukte bare 13 minutt før ho tegnet seg på scoringslisten, mange fine trekk i laget vårt før ho får ballen inne i 16'meterssonene til Lom. Oda beholder roen og i stedet for å skyte på direkten så drar ho med seg ballen til side for keeper og setter den utagbart i nettet til høyre for Lom sin keeper. Etter 35 minutter i andre omgang så har vi et nytt oppspill på vår høyre side som Anna Lena avslutter med et knallhardt skudd fra 20 meter, rett i nota!

Som tidligere sagt så var det i dag en skikkelig sommerdag i Lom og når da også spillet varmer som det gjorde her så var det en helt fenomenal dag. I dag stod hele laget fram og gjorde jobben sin på en eksemplarisk og disiplinert måte i varmen. Vil likevel nevne to som jeg syns presterer ekstra i dag, Kristine Kjørum som kom inn i midtforsvaret og gjorde en meget solid jobb som stopper og 'dirigent' og Julie Berge som ble forflyttet på alle plassene i bakre firer og likevel omstiller seg og gjør en fenomenal jobb både offensivt og defensivt.

1-5 ble sluttresultat i en varm og fin søndags ettermiddag i Lom!

 

Startoppstilling:

 

Inger Elise Mølmen Øien

Oline Aspeslåen - Elise Teige - Julie Berge - Åsa Refsdal

Mari Kongsli Kjorstad - Regine Stokkevåg Eide (kap) - Hanne Søberg Torgersen

Anna Lena Vaterland - Sofie Stenseng Sanden - Kristine Berg

 

Innbyttere:

Kristine Kjørum

Karina Rundtom

Marianne Kjørum

Oda Brende

(alle benyttet)