Kamp

Otta - Fron Fotball

Tid: 

21/08/2017 - 19:30
Ferdig

Klasse: 

4.div D

Type: 

Senior

Bane/Sted: 

Øya Stadion

Lagleder: 

Jan Petter Eide

Spillertropp: 

 

Resultat: 

4-2

Målscorere: 

Hanne Søberg Torgersen og Kristine Berge

SKADENES KAMP

Da var det duket for årets andre kamp i lokaloppgjøret mot Otta. Selv om vi vant vårkampen 5-1 så vet vi at alle våre kamper mot Otta lever sitt eget liv og vi må være skjerpet fra første minutt.

Som alltid var det stor spenning i troppen før dette oppgjøret. Vi forberedte oss som vanlig, men allerede på oppvarmingen fikk vi vår først skaden da Anna dro på seg en strekk og ikke kunne starte. Dette ble skadenes kamp uten at det på noen måte var en 'stygg' eller urein kamp. Det var som vanlig mange dueller og taklinger, men alt var realt og greit.

Vi hadde bestemt oss for å tråkke til fra start i duellspillet og sette fart på ballen. Dette begynte veldig bra og vi tok føring med 1-0 allerede etter 10 minutt på et nydelig langskudd fra Hanne sin eminente venstrefot. Vi fortsatte å holde føring med mange fine kombinasjoner der vi får til mange trekk i laget med spill både i lengderetningen, men også forskyvning sideveis. Må her få nevne vår 'nye' midtbanespiller på indreløper plass, Nikita Baschong, som stilte fra start i dag. Nikita har tatt store skritt denne sesongen, veldig fin teknikk, sterk i duellene og er involvert i mange fine veggspillkombinasjoner.

Etter 15 minutter får vi vår andre skade for dagen på vår kaptein Regine Stokkevåg Eide, ho skaller i hop med en stopper hos Otta og må på legevakta for å sy et kutt over nesen. Christin Juul Haugen, en 'ny' ung meget lovende spiller på vårt lag, kommer inn og gjør sine saker veldig bra som midtbanespiller. Christine er rask og med sin intensitet vinner hun flere dueller på vår midtbane. Laget vårt bærer litt preg av at vår sentrale midtbanespiller må ut og vi mister litt taket på vårt mellomrom. Regine er til vanlig den defensive midtbanespilleren, og med henne ute så blir det litt for store avstander mellom midtbaneleddet og bakre firere. Otta kommer til med mange kombinasjoner med oppspill i mellomrommet og det går ikke lenge før Otta utligner på langskudd som går inn helt oppe ved tverrliggeren. Resten av omgangen er ganske jevnspilt av begge lag, men sekunder før pause får Otta et nytt langskudd som går inn ved stolperota og Otta får gå til pause med ledelse 2-1.

Etter pause bestemmer vi oss for å jobbe med å få mindre avstander mellom midtbaneledd og bakre firer for å unngå Otta sitt oppspill her. Dette lykkes vi bare delvis med og Otta får først inn ett nytt langskudd oppe ved tverrliggeren før deres raske spiss løper igjennom og setter ballen utagbart for Inger ned ved stolperota. Når vi får for store avstander slik som her blir vi løpende veldig mye og presset blir utført av en og en spiller. Når vi i tillegg er for unøyaktige ved avlevering etter at vi har vunnet ballen i vårt oppspill, kommer motstanderen fort tilbake og det blir veldig tungt. Andre halvdel av andre omgang tar vi likevel litt over innitativet i kampen og får til noen avslutninger. Regine er kommet tilbake og kommer inn igjen som defensiv midtbanespiller, dette gjør at vi får mer kontroll på vårt mellomrom. 15 minutter før slutt får vi vår andre 'neseskade' for dagen og Christin må ut.

På slutten av kampen legger vi press på Otta og dette ender i en scoring 10 minutter før slutt ved Kristine Berge. Et langskudd fra hennes ytre venstre posisjon som dupper ned over keeper.

Alt i alt en 'vanlig' Otta kamp med mye innsats og dueller, men vi ser at når vi faller litt sammen i struktur og 1. og 2. forsvarsjobbingen så kan en kamp bikke begge veier.

Vi gratulerer Otta med seieren denne gang… Men det er igjen ett oppgjør til i år:-)

Startoppstilling:

Inger Elise Mølmen Øien

 

Oline Aspeslåen - Elise Teige - Malene Lien Killi - Julie Berge

 

Nikita Baschong - Regine Stokkevåg Eide (kap) - Hanne Søberg Torgersen

 

Marianne Kjørum - Anna Lena Vaterland - Kristine Berg

 

Innbyttere:

Kristine Kjørum

Christin Juul Haugen

Karina Rundtom

(alle benyttet)