Kamp

Otta - Fron Fotball

Tid: 

25/09/2017 - 19:30
Ferdig

Klasse: 

4.div D

Type: 

Senior

Bane/Sted: 

Øya Stadion

Lagleder: 

Jan Petter Eide

Spillertropp: 

 

Resultat: 

1-4

Målscorere: 

Sofie Stenseng Sanden (2), Hanne Søberg Torgersen (1), Regine Stokkevåg Eide (1)

 

LOKALOPPGJØR OTTA - FRON FOTBALL

Da var det en sen mørk mandagskveld i september, dunjakka var med og vi var forberedt på en seriekamp mot 'erkerivalen' Otta. Det er mørkt og kaldt, vi har allerede 2 runder før serieslutt, vunnet årets 4. divisjon. En skulle tro at det ikke var helt enkelt å motivere seg enda en gang, men dere jenter slutter definitivt ikke å imponere! Det var ikke mye vi pratet om i garderoben før kampen, vi var enige om at vi hadde nådd målet vårt, seier i divisjonen, men vi var også enige om at det var forferdelig irriterende med at det var nettopp mot Otta at vårt eneste tap i denne årets serie var kommet. Dette skulle revansjeres i kveld.

Som sagt så gjort. Dere gikk utpå som vanlig og arbeidet hardt, intenst og disiplinert. Som vi er vant til mot Otta så ble det også nå en del duellspill, men selv om det smeller litt både her og der (alt ærlig og redelig) så er det ikke ett knyst eller noe 'feil' sinne å spore. Kampen er bare 9 minutter gammel da vi har samspill mellom Hanne og Regine på midtbanen. Regine legger til for Hanne som setter et velkjent langskudd fra 20 meter rett i mål. Kampen går videre der vi stort sett presser og etter 20 minutt fosser Anna nedover sin høyre side og leverer perfekt inn til vår scoringsmaskin Sofie som setter inn 2-0. Nå følt undertegnede at dette skulle gå veien, men det gikk ikke lengre enn til de 35. minutt da Otta spiller opp i mellomrommet vårt og går igjennom med to spisser sentralt og setter inn 2-1. Da var det plutselig spenning i kampen igjen og vi gikk til pause med en knepen ledelse.

Andre omgang begynt som først der vi følte at vi hadde taket på kampen, men skal noe negativt sies om denne kampen så er det at Otta kom litt for lett til i mellomrommet vårt. Dette var nok en kombinasjon av at det ble litt langt mellom vår bakre firer og midtbane, men også at Otta hadde et  par spillere som var gode til å søke dette rommet. Dette er noe vi må jobbet litt ekstra med framover.

Det gikk ut i 68. minutt før noe skulle skje. Vi får corner fra vår høyre side. Vi tar vanlig oppstilling, Hanne legger en perfekt corner på bakre stolpe der Regine kommer (oppskriftsmessig) og header inn 3-1. Etter denne scoringen var kampen i realiteten avgjort. Vi fortsetter å presse og 2 minutt på overtid får vi enda en uttelling. Kristine Berge kommer nedover sin venstre side etter å ha fintet vekk to Ottaspillere, legger inn og på nytt er Sofie på plass og flikker inn 4-1.

Lokaloppgjør er alltid noe spesielt og når man da vinner i en revansjekamp så smaker seieren ekstra godt!

Gratulerer med opprykk til 3. divisjon og seier i 2 av 3 kamper mot Otta i årets sesong.

Denne kvelden ble ikke så 'mørk' og kald likevel som først fryktet:-)

 

Som sagt innledningsvis jenter, dere forsetter å imponere!

 

Startoppstilling:

 

Inger Elise Mølmen Øien

Oline Aspeslåen - Malene Lien Killi - Kristine Kjørum - Elise Teige

Julie Berge - Regine Stokkevåg Eide (kap) - Hanne Søberg Torgersen

Anna Slåen - Sofie Stenseng Sanden - Kristine Berg

 

Innbyttere:

Anna Lena Vaterland

Karina Rundtom

Marianne Kjørum

Åsa Xi Refsdal

(alle benyttet)