Kamp

Ottestad - Fron Fotball KM Sluttspill

Tid: 

29/10/2017 - 16:00
Ferdig

Klasse: 

4.div D

Type: 

KM

Bane/Sted: 

Ottestad Stadion

Lagleder: 

Jan Petter Eide

Spillertropp: 

 

 

Resultat: 

5-2

Målscorere: 

Sofie Stenseng Sanden og Regine Stokkevåg Eide

 

HEDERLIG INNSATS I KM FINALEN

Fron Fotball har vunnet sin avdeling i 4 div med solide 10 poeng foran nr 2 og sluttet med 72-12 i målforskjell og var med dette klare for KM sluttspill. 4. divisjon har 3 avdelinger i Indre Østlandet FK og de to andre avdelingsvinnerne er Lunner og Ottestad. Lunner fikk tap 9-0 mot Ottestad forrige helg og det var derfor klart for finale mellom Ottestad og Fron søndag 29. oktober.

Fron måtte ses på som ‘underdogs’ i dette oppgjøret da Ottestad har hele 4 spiller med landslagserfaring. Men Fron gikk på banen og tok rett og slett kommandoen fra start. Allerede etter 14 minutter scoret Fron med et gjennomløp av Sofie Stenseng Sanden der Anna Slåen leverte gjennombruddspasningen. Men Ottestad kontret rett etterpå og kvitterte til 1-1. Første 20-30 minuttene hadde Fron fullstendig overtak i banespill, men Ottestad fikk et nytt mål og kunne gå til pause med ledelse 2-1. Selv om det meste foregikk på Ottestad sin banehalvdel i første omgang så fikk vi flere eksempler på hva som bor i dette Ottestadlaget. Veldig jevnt besatt på alle plasser, teknisk god og med en utrolig fart i laget når de gikk i angrep.

Etter pause tok Ottestad mer og mer over og scoret 3 raske mål før Fron fikk frispark på 30 meters hold. Dette satte Hanne Søberg Torgersen hardt inn i feltet der Regine Stokkevåg Eide stod godt plassert og fikk en perfekt styring på ballen og rett i mål. Resultatet ble altså 5-2 til Ottestad, men absolutt en meget god innsats av Fron Fotball sitt damelag i denne kampen der de fikk prøvd seg på et høyere nivå enn de har vært vant til tidligere i sesongen.

Ottestad hadde lagt opp til en veldig fin ramme rundt kampen med fokus på Rosa Sløyfe aksjon. Det var 150 tilskuere og billettinntekter og overskudd fra kiosksalg gikk til innsamlingsaksjonen.

Gratulerer til Ottestad med seieren og KM-tittelen og takk for et godt arrangement, et meget godt tiltak!

 

Startoppstilling:

 

Karina Rundtom

Elise Teige - Malene Lien Killie - Mari Kongsli Kjorostad - Oline Aspeslåen

Regine Stokkevåg eide (kap)

Anna Lena Vaterland - Anna Slåen                 Hanne Søberg Torgersen - Julie Berge

Sofie Stenseng Sanden

Innbyttere:

Kristine Kjørum

Marianne Kjørum

Kristine Berge