Kamp

Vind - Fron Fotball

Tid: 

11/06/2017 - 19:00
Ferdig

Klasse: 

4.div D

Type: 

Senior

Bane/Sted: 

Vind kunstgress

Lagleder: 

Jonny Tungen

Resultat: 

0-0

Meget god kamp av jentene mot Vind!

Søndag kveld møtte våre jenter Vind til toppkamp i 4.divisjon damer, der begge lag var ubeseiret så langt i sesongen. Tross total dominans i banespill og en meget god kamp av våre jenter så ble dette de forspilte sjansers kamp, og endte med det noe flatterende resultatet 0-0. Med andre ord så er begge lagene ubeseiret også etter denne runden.

Kampen igjennom leverte våre jenter strålende innsats og var best i alt, men som sagt så var dette kampen der ballen ikke ville i mål. Det hører også med til historien at hjemmelagets keeper spilte en fantastisk god kamp, og reddet mesterlig på flere av våre gigantsjanser. Men slik er fotballen noen ganger, og vi skal uansett glede oss over prestasjonen denne kampen – der vi kanskje, motstanden tatt i betraktning, leverte vår beste kamp spillemessig for året.

Vårt offensive spill var virkelig klasse ved flere anledninger, med presisjon i basisspill og gjennombrudd med stort balltempo og spill i lengderetning som gjorde at vi skapte 12-15 store sjanser – inkludert blant annet at vi er alene med keeper 5 ganger i løpet av 2x45 minutter.

Defensivt var vi bunnsolide, og det nærmeste Vind kom vårt mål var et ufarlig skudd fra 30 meter i første omgang, Utover dette fikk de en corner der vi var uheldige med en klarering, med de hadde altså ikke et etablert angrep på vår banehalvdel – og følgelig heller ikke avslutninger på mål.

Alle våre spilte en meget god kamp i dag, der Regine var vår beste spiller og leverte en fantastisk kamp i sin sentrale midtbanerolle. Kapteinen var virkelig overalt i dag, vant så å si alt som var av dueller og serverte pasningsspill av høy kvalitet – og ikke minst er Regine viktig på dødballer med sitt sterke hodespill.

Vårt stopperpar Mari og Malene stod bunnsolid defensivt og var en sterk årsak til at Vind aldri evnet å true vårt mål, samtidig som de var viktige bidragsytere i vårt offensive spill med rask og god ballbehandling – samt gode valg med ball. Våre to hurtigtog på topp, Marte og Sofie, var en konstant trussel for Vind og det var bare en meget god keeper hos motstanderen som gjorde at de ikke ordnet seier til oss – ofte etter strøkne pasninger fra en også god Hanne.

Nå er vårt serieoppsett slik at vi allerede neste helg møter Vind igjen, denne gang som hjemmekamp i Kåja – så da er det bare å brette opp ermene og prøve til igjen. Og evner vi å levere på samme nivå en kamp til mot Vind, så må det skje et under om vi ikke skal få uttelling og tre poeng på vår egen hjemmebane.

 

Startoppstilling:

Karina Rundtom

Julie Berge – Malene L Killi – Mari Kjorstad – Oline Aspeslåen

Ingrid Tungen – Regine S Eide (Kap) – Hanne S Torgersen

Sofie S Sanden – Marte Tungen – Kristine Berge

 

Innbyttere (alle benyttet):

Amalie Sletten
Kristine Kjørum