Kamp

Vind - Fron Fotball

Tid: 

10/09/2017 - 16:00
Ferdig

Klasse: 

4.div D

Type: 

Senior

Bane/Sted: 

Vind kunstgress

Lagleder: 

Jan Petter Eide

Spillertropp: 

 

Resultat: 

0-2

Målscorere: 

Sofie Stenseng Sanden og Marianne Kjørum

 

INTENST TOPPOPPGJØR VIND - FRON FOTBALL

Det ble et intens oppgjør mellom topplagene i årets 4. divisjon. Målsettingen var veldig klar før start da det er kun dagens motstander, Vind, som kan true vårt opprykk. Og med seier så ville vi ha 7 poengs ledelse før de 3 siste kampene.

Kampen åpnet veldig bra med stor fart og trykk fra alle våre og allerede etter  kun 4 minutter scorer vi på et gjennomløp av Sofie Stenseng Sanden der ho får vist sin hurtighet og setter ballen utagbart til side for Vind sin gode keeper. Det var tydelig at alle var tente på oppgaven. Resten av omgangen ble preget av mye dueller og kjemping der ingen av lagene fikk satt noe særlig godt spill. 

Andre omgang startet litt som første, men så dabbet vi veldig av og gikk inn i ei periode der vi rett og slett ikke var med. Vi ble konsekvent for seine inn i dueller og vant nesten aldri 2. ballen. Dette må skjerpes. I dag kan vi takke Inger Elise Mølmen Øien i vårt mål for en meget god kamp, der ho reddet flere Vind muligheter. Både ved direkte skudd på vårt mål, men også med en meget årvåkenhet på gjennomspill. Inger gikk ut og plukket flere av Vind sine gjennomspill som fort kunne blitt farlig.

Etter 66 minutter leverer Anna Lena Vaterland en perfekt løpeball til Sofie som har flyttet ut på vår venstre side. Sofie setter fart nedover til Vind sin dødlinje, finter av 2 Vind-spillere før ho legger inn en flat, hard markkryper foran mål. På bakre stolpe kommer Marianne Kjørum akkurat slik ho skal gjøre fra sin ytre høyreposisjon og setter ballen kontant i mål. Selv om dette angrepet gikk meget raskt nedover vår venstre side så hadde vi likevel 5 spillere innenfor Vind sin 16 meter når innlegget kom. Dette jenter:-) vitner om vilje til å vinne. Meget bra! 2-0 målet virket som det ga oss en vitamininnsprøyting, for etter dette så tok det seg opp både duellmessige og pasningsmessig.

Kampen mot Vind er nok ikke den beste vi har spilt, vi tapte for mange dueller, litt 'rotete' spill og vi fikk heller ikke satt noe særlig med kombinasjoner over flere trekk. Men det er nok ganske typisk for en kamp mellom lagene som ligger som nr. 1 og 2 i divisjonene, det blir mye kjemping. Når vi da likevel vinner 2-0 på en dårlig dag mot de som er nærmes oss på tabellen så vitner dette om styrke i laget:-)

GRATULERER MED SEIEREN!

 

Startoppstilling:

Inger Elise Mølmen Øien

Oline Aspeslåen - Elise Teige - Malene Lien Killi - Julie Berge

Mari Kongsli kjorstad - Regine Stokkevåg Eide (kap) - Hanne Søberg Torgersen

Anna Lena Vaterland - Sofie Stenseng Sanden - Kristine Berg

 

Innbyttere:

Kristine Kjørum

Karina Rundtom

Marianne Kjørum

(alle benyttet)